Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Ένα δέντρο…για τις «Άσπρες Πεταλούδες»


Την Τετάρτη 21/12/2016,  στο σχολείο μας  είχαμε μια ξεχωριστή  επίσκεψη. Μερικά παιδιά από τις ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ  ήρθαν στο σχολείο μας να πάρουμε πρωινό παρέα όλοι μαζί. Και πραγματικά… ήρθαν στην παρέα μας η Ιωάννα, η Βασούλα , ο Χρήστος και ο Γιάννης. Τους συνόδευε η ψυχολόγος κ. Χρύσα Βεργούλια και ο Αργύρης.
Από το σχολείο μας , τους υποδέχθηκε  μια αντιπροσωπία από μαθητές της Ε και ΣΤ τάξης και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, Παπαλουκά Ελένη, Αντωνιάδου Άννα, Αθανασιάδης Χρήστος, Ριζοπούλου Έμμυ και η γραμματέας του Συλλόγου γονέων κ. Καλοχέρη Μαρία, η οποία εκτός από την βοήθειά της στην δραστηριότητά μας αυτή, μας προσέφερε και μια πολύ ωραία μηλόπιτα!!!
Πήραμε όλοι μαζί  πρωινό και συζητήσαμε για να γνωριστούμε καλύτερα. Μετά με την βοήθεια των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας, παίξαμε όλοι μαζί παιχνίδια γνωριμίας με την μπάλα και χορέψαμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Στη συνέχεια μοιραστήκαμε σε ομάδες και ζωγραφίσαμε με δακτυλομπογιές ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο παλαμό-δεντρο και οι μαθητές έγραψαν τις ευχές τους σε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτί για να το πάρουν μαζί τους και να μας θυμούνται. Η κ. Ελένη με την κ. Άννα τους προσέφεραν τα δωράκια τους και βέβαια τους παραδώσαμε ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ που είχαμε φτιάξει γι αυτούς!!!

Περάσαμε πολύ όμορφα και υποσχεθήκαμε να τα ξαναπούμε σύντομα!
Σας ευχόμαστε φίλοι μας από τις ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ  Καλά Χριστούγεννα και το 2017 να είναι πιο όμορφο και ελπιδοφόρο! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

 
 
 
 







Το Ίδρυμα με την επωνυμία "Άσπρες Πεταλούδες" ιδρύθηκε το 1970, με πρωτοβουλία των Κοινωνικών Δραστηριοτήτων του Φιλανθρωπικού Σωματεί­ου "Βοήθεια Ζωής προς το Ειδικό Παιδί – Άτομο". Σήμερα με την επωνυμία "Άσπρες Πεταλούδες" λειτουργεί ως  Ίδρυμα Ειδικών Παι­διών – Ατόμων Ν. Μαγνη­σίας, Οικοτροφείο και Σωματείο Φί­λων Ιδρύμα­τος.