Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας




Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, οι μαθητές και μαθήτριες της Β’ τάξης,  μας  μετέφεραν στο  κλίμα  των Χριστουγέννων μέσα από τραγούδια, θεατρικά δρώμενα και δραματοποίηση τραγουδιών. Το Β1  παρουσίασε το θεατρικό δρώμενο: «Ο χρόνος το’ σκασε», το Β2 το δρώμενο: «Καλικάντζαροι στο σπίτι του Αη Βασίλη» και το Β3 δραματοποίηση των παρακάτω τραγουδιών: «Ο μικρός Χριστός», «Τρεις σοφοί- τρεις βασιλιάδες», «Σαν τη νύφη στολισμένο» και «Λευκά χριστούγεννα».

Στη γιορτή επίσης,  συμμετείχαν και οι μαθητές/τριες της ΣΤ’ τάξης,  τραγουδώντας κάλαντα Χριστουγέννων, το Jingle Bell Rock και άλλα γιορτινά τραγούδια με τα παιδιά της Β’ τάξης.

Συντελεστές γιορτής: Ντούλα Αλεξάνδρα (δασκάλα της Β1 τάξης), Κοπάνου Νίκη (δασκάλα της Β2 τάξης), Παλαιολόγου Ντίνα (δασκάλα της Β3 τάξης), Φωτοπούλου Ζωή (μουσικός), Ζαμπέτογλου Γιώργος (πληροφορικής), Αντωνιάδου Άννα ( Αγγλικών).
Τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας παρακολούθησε και μια αντιπροσωπεία γερόντων από το Γηροκομείο Βόλου , με τη συνοδεία κοινωνικής  λειτουργού. Το σχολείο μας προσέφερε χρηματικό ποσό στο Γηροκομείο,  από τα έσοδα του Χριστουγεννιάτικου Bazar.